Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

С развитието на транспорта и комуникациите, международният бизнес се разраства бързо, като включва всички търговски транзакции (частни сделки, инвестиции, логистика и транспорт), които протичат между два или повече региона, народа или две или повече страни извън политическите им граници.

Човешките ресурси, използвани за международното производство на материални блага и услуги като финанси, банкиране, застраховки, строителство и други, се нуждаят от средства за комуникация, в това число и владеенето на повече от един чужд език.

Международните бизнес споразумения довеждат до формирането на мултинационални корпорации — компании, които имат достъп до пазарите и производството в световен мащаб или такива с операции в повече от една страна.

Активизирането на ролята на междуправителствените и международните интеграционни организации, като Организацията на обединените нации, Международния валутен фонд, Световната банка, Световната търговска организация, Европейския съюз, дават основание на все повече хора да търсят обучение на чужди езици.

 

Ние Ви предлагаме:

  • Обучение по английски език, немски език, руски език, италиански език на корпоративни клиенти по месторабота или в сградата на Алианс в удобно за вас време;
  • Интензивност и насоченост на курса според вашите потребности.

Обучението се извършва с помощта на оригинални учебни системи, като учебният материал се преподава и затвърждава чрез използуване на аудио CD, DVD. Контрол върху успеваемостта се осъществява чрез текущи и финални тестове, включени в учебните системи и съобразени с изучавания материал и с възрастта на курсистите.

Получаване на сертификат за завършен курс на съответното ниво, съобразен с Общоевропейската езикова рамка.

На нашите услуги се довериха: ИДЕС – институт на дипломираните експерт счетоводители, Active trades, Experian, GfK, Софарма АД, ЕЦЕ Проектмениджмънт България ЕООД, Сименс, Министерство на правосъдието, KPMG и много други.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК