Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

„Алианс” предлага гъвкава програма за обучение на вашите служители. Ние ще ви предложим система, програма и интензивност на курса, която отговаря на нуждите на вашия екип и на целите на бизнеса ви.

Часовете се провеждат по месторабота или в сградата на нашата езикова школа, в удобно за вас време.

Поверете ни обучението на вашите служители. Свържете се с нас, за да ви предложим нашата специална оферта.

Обучението се извършва с помощта на оригинални учебни системи, като учебният материал се преподава и затвърждава чрез използуване на аудио CD, DVD. Контрол върху успеваемостта се осъществява чрез текущи и финални тестове, включени в учебните системи и съобразени с изучавания материал и с възрастта на курсистите.

 

Получаване на сертификат за завършен курс на съответното ниво, съобразен с Eвропейската езикова рамка.

 

Имаме голям опит в корпоративното обучение. Сред нашите клиенти са: Lilly drogerie, VIVACOM, Cargill Bulgaria, Медицинска Академия, Hewlett Packard, ИДЕС, Строителство и Възстановяване, KPMG, GfK, Siemens, Нет инженеринг и много други министерства, агенции и компании.

Алианс извършва езиков одит на място във вашата фирма, за установяване нивото на Вашите служители и при необходимост провежда обучение на място до достигане на необходимото езиково равнище.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК