Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

През настоящата 2024 г. Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор“ стартира кампания „Не е късно“, насочена към младежи на възраст между 18 и 30 години.

Тази кампания е продължение към кампанията „Аз уча“, започнала през учебната 2020-2021 г.

УСЛОВИЯ ЗА ОТПУСКАНЕ НА СТИПЕНДИЯТА:

  • Стипендията ще бъде отпускана на младеж (момиче или момче) между 18 и 30 години с ниски материални възможности, който би искал да изучава английски език.
  • Лицето трябва да може да посещава някой от клоновете на Езиков център „Алианс“ в София.

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА СТИПЕНДИЯТА:

  • Стипендията важи за един младеж (момиче или момче) и е с продължителност една учебна година.
  • Стипендията покрива един езиков курс в езикова школа „Алианс“ за едно ниво от Общата европейска езикова рамка за владеене на чужд език CEFR).
  • Размерът на отпусканата сума ще бъде определен в съответствие с нивото и таксите в школата.
  • Преди определяне размера на стипендията избраният стипендиант следва да положи тест за определяне на нивото, в което ще се обучава.

Езикова школа „Алианс“

Езикова школа „Алианс“ е наш партньор в инициативата за отпускане на стипендии за изучаване на английски език. През годините школата се е утвърдила като една от най-реномираните в страната с отлични и отдадени преподаватели.

За повече информация и детайли може да посетите сайта:http://alliance-bg.com

Необходими документи:

  • 1. Мотивационно писмо на тема „Защо желая да изучавам чужд език“. Писмото да е в размер до 1 страница А4, размер на шрифта Times New Roman 14pt.
  • 2. Декларация за кандидатстване. (Можете да я свалите от тук)
  • 3. Подписана декларация за доброволно и информирано съгласие за обработка на личните данни. (Можете да я свалите от тук)
  • 4. Извлечение за среден успех за учебната 2022 – 2023 година.

Всеки кандидат за стипендия може да изпрати необходимите документи на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Приемането на документи ще продължи до 30 юни 2024г. Документи подадени след тази дата няма да бъдат разглеждани!

Приемът на документи започва на 20 януари 2024 г.

Личните данни на кандидатите ще бъдат обработвани в строга поверителност от Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор” с ЕИК 205911678 единствено за целите на подбора и няма да бъдат прехвърляни на други администратори на данни, освен ако не се изисква от закона.

Кандидатите предоставят личните си данни на доброволни начала и ще имат право на достъп и коригиране на личните си данни в разумен срок след подаване на писмено искане.

Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор” си запазва правото да прекрати стипендията и да иска възстановяването ѝ в пълен размер при невярно декларирани данни и/или неизпълнение на зададения график за провеждане на обучителния курс!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК