Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Influencer in the community - най-новата и престижна награда за Езиков Център Алианс!

Наградата, която ни бе връчена в навечерието на Коледните и Новогодишните празници, въплъщава в себе си труда, усилията и таланта на поколения преподаватели, превърнали Алианс в емблема на качествено езиково обучение!

"Идеята на конкурса е да се отличат най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени. За тези бизнес лидери, организационни мениджъри, примери за подражание и личности с влияние, без които нямаше да виждаме положителното влияние около нас. За тези организации, бизнеси, компании и структури, които се развиват по начин, преосмислящ цели сегменти в обществения и корпоративния живот. Наградите ще покажат най-добрите примери за положително влияние и въздействие и ще отличат тези инфлуенсъри, които вече са се наложили като лидери на мнение в различни бизнес и обществени сфери, защитават важни каузи и успяват за вдъхновят другите."

Чест е за нас да бъдем в компанията на едни от най-големите и проспериращи компании, банки, образователни институции!

Благодарим на главния редактор на b2b media и основател на конкурса Надя Маринова, както и на екипа от оценяващи, присъдили ни това отличие!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК