Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Езиков център АЛИАНС e сред финалистите във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2021 в категория ОБРАЗОВАНИЕ. Кандидатурата на компанията беше високо оценена от журито на Career Show Awards, поставяйки я сред основните претенденти за отличие.

Поздравяваме всички участници в тазгодишното издание на Career Show Awards за иновативните и креативни проекти, които представиха.

Постиженията на АЛИАНС в посока развитие на човешкия капитал и работодателската марка им спечелиха заслужено признание.

Щастливи сме да бъдем платформата, която поставя под светлината на прожекторите добрите стратегии за създаване на здравословна и мотивираща работна среда в България”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards e ежегоден конкурс, който поощрява добрите практики, стимулира иновативните подходи и отличава успешните стратегии.С това се повишава разпознаваемостта на работодателската марка и се открояват процесите за привличане, задържане и развитие на служителите. В тазгодишното издание на конкурса се включиха близо 350 кандидатури.

Представените от работодателите стратегии бяха оценени от престижно жури от признати професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери. Career Show Awards се открояват с пълната прозрачност, като след обявяване на победителите всички кандидатури, оценки и коментари на журито стават публични.

Победителите в Career Show Awards 2021 ще бъдат обявени на 14 септември на сайта на наградите: https://careershow.bg/awards/

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2022 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК