Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

„Как да се представим успешно при кандидатстване за работа?“

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.

Ние се занимаваме с обслужване на клиенти на над 50 езика в глобален мащаб, като наши клиенти са едни от най-големите компании в сфери като gaming, финанси, здравеопазване, хотелиерство и туризъм, fintech и други.

Разполагаме с едни от най-модерните офис пространства в страната, а предлагаме и над 40 допълнителни придобивки за своите служители. Една малка част от тях са фитнес в офиса с 360° гледка към София, корпоративен психолог, Multi sport карта, карта за градски транспорт, допълнително здравно осигуряване, социални инициативи и много, много други.

Това са само част от факторите, заради които се наричаме „компанията на щастливите хора“.

Фиксирахме първия си съвместен семинар с Алианс, като прилагаме информация в детайли по темата:

  • Тема: „Как да се представим успешно при кандидатстване за работа?“
  • Час и дата на събитието: 25.06.2021г. от 18:30-19:30ч.

Семинарът е подходящ за ученици над 16 години, родители или други заинтересувани лица.

Линк към сайта за предварителната регистрация за семинара!

Линк към срещата за семинара в платформата Google Meets, която ще бъде активна в 18:30ч. на 25.06

Прилагаме видео, разказващо повече за компанията ни, линк към сайта с актуалните ни позиции, както и някои наши визуални материали.

www.telusbg.com

Who we are - TELUS International Bulgaria

Интервюто за работа никога не е лесна задача - само за час, а понякога и по-малко, трябва да впечатлите някой напълно непознат, като представите всичко онова, което знаете и умеете по най-добрия възможен начин. Но и тук, като всяко друго нещо, има трикове, които да ви помогнат да подобрите шансовете си за успех.

В този семинар сме събрали ясни и конкретни съвети от практиката за това как да се представите успешно при кандидатстване за работа.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2022 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК