Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

„АЛИАНС“ ЕООД е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година според престижната класация Career Show Index 2021.

Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.

“Поздравяваме „АЛИАНС“ ЕООД за забележителните постижения и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите.

Чрез усилията, които полага за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, „АЛИАНС“ ЕООД дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие.

Щастливи сме, че можем да дадем гласност на постигнатите успехи”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Постиженията на „АЛИАНС“ ЕООД показват стойността на споделянето на добър опит и практики за подобряване условията на труд в рамките на компанията и отвъд тях.

Успешно имплементираните стратегии за развитие на работодателската марка и човешкия капитал са демонстрация на добрата адаптация на компанията към динамичните обстоятелства в сферата на човешките ресурси.

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Тук може да видите цялата класация на Career Show Index 2021!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2022 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК