Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Подготвителни курсове за изпитите на Кеймбридж: Starters, Movers, Flyers, KET и PET, B2 First for Schools, C1 Advanced

Във връзка с предстоящата лятна сесия на сертификатните изпити на Кеймбридж B2 First for Schools, C1 Advanced и C2 Proficiency, Алианс организира пробен изпит за учениците, които се подготвят за явяване на посочените изпити.

Във връзка с предстоящата лятна сесия на изпитите на Кеймбридж, Алианс, в качеството си на подготвителен център, Ви уведомява за датите, цените и крайните срокове за регистрация за явяване на изпити.

Курсът е насочен към трениране на комуникативните умения на курсистите.

Помага за преодоляване на езиковата бариера, разширяване на лексикалния запас, усвояване на специфични конструкции и подобряване на произношението.

И през настоящата 2023 г. Фондация „Център за интернационални образователни проучвания – Теодор“ ще продължи кампанията „Аз уча“. Започнала през учебната 2020-2021 г. кампанията предоставя 2 (две) стипендии за изучаване на английски език в езикова школа „Алианс“.

Курсовете са предназначени за гимназисти, студенти и възрастни!

Водещи преподаватели, с огромен опит в България и чужбина!

Обучението в курсовете за възрастни се провежда в малки групи, с индивидуален подход към всеки курсист.

Учебните системи са на водещи чужди издателства, като паралелно се развиват четирите умения по европейската езикова рамка, а именно - четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

Обучението в курсовете за възрастни се провежда в малки групи, с индивидуален подход към всеки курсист.

Учебните системи са на водещи чужди издателства, като паралелно се развиват четирите умения по европейската езикова рамка - четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

Комуникацията е специално застъпена в курсовете за възрастни – на реални житейски ситуации или подобни такива на работното място.

Курс по тестове за ученици, студенти и възрастни, подготвящ за явяване на изпита IELTS Academic, необходим за кандидатстване в университет в чужбина.

Нова година – нови знания! Интензивни езикови курсове по английски и немски език

Направете безплатен тест и се регистрирайте за новите ни курсове по:

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2023 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК