Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Скъпи приятели,

Удоволствие за нас е да ви съобщим, че Езиков Център Алианс е официален PREMIUM MEMBER по програма ADVANTAGE на Британски Съвет България за подготовка и провеждане на изпитите на CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH.

Алианс организира нови курсове по немски език за възрастни от ноември!

Уважаеми родители,

Алианс организира втора сесия на изпитите на Кеймбридж за по-малките ни курсисти (CAMBRIDGE YLE), за да имат възможност да получат сертификат в случай, че са пропуснали да го направят през лятото.

Скъпи приятели,

Алианс за поредна година е официален подготвителен център на Кеймбридж!

Езиков Център Алианс e победител във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023 в категория ОБРАЗОВАНИЕ.

Скъпи приятели,

Учебната година за детските, ученическите и сертификатни курсове ще започне, както следва:

Скъпи приятели,

По традиция курсистите на Езиков Център Алианс показват отлични резултати от изпитите на Cambridge English Language Assessment!

Скъпи приятели на Алианс,

Продължаваме записването за новата учебна година! Предлагаме богата палитра от курсове с много часове за една учебна година на конкурентни цени!

Компетентното жури на конкурса организиран от #b2bmedia, присъди трето място за Алианс, в категория ИНОВАТИВНА КОМПАНИЯ.

Скъпи приятели,

Информираме ви, че за поредна година Алианс организира курсове по БЕЛ и МАТЕМАТИКА за ученици в шести и седми клас, както следва:

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2023 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК