Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

 

Езиков център "Алианс" Ви предлага:

- дневни и вечерни курсове;

- екстензивни, интензивни и супер интензивни курсове;

- модулни езикови курсове;

- корпоративни курсове с изнесено обучение;

- летни курсове за възрастни;

- курсове за подготовка и провеждане на изпитите по немски език за възрастни Start Deutsch 1, Start Deutsch 2 и B1.

Записването за курсовете за възрастни става след успешно завършен курс в „Алианс” или след явяване на входящ тест за определяне на ниво.

Срок за записване: в зависимост от курса

Системи на обучени: Преподавателите използват съвременни методи на обучение и оригинални немски учебни системи, като Berliner Platz neu, Aspekte, Ausblick и други.

Проверка на знанията: По време на курсовете се правят системно текущи тестове за установяване напредъка на курсистите. Провежда се и заключителен тест. Той е необходимо условие за издаване на сертификат от „Алианс” за завършено ниво на езиково обучение, в съответствие с Европейската езикова рамка.

Изпит за Start Deutsch 1: След успешно положен изпит курсистите получават сертификат за владеене на езика на ниво А1. Те владеят основите на четене и слушане с разбиране, могат да общуват с елементарни изрази, да задават и отговарят на прости въпроси, да напишат кратък текст, да попълнят лични данни във формуляр.

Изпит за Start Deutsch 2: След успешно взет изпит курсистите получават сертификат за владеене на езика на ниво А2. Те могат да разбират при слушане същественото от кратки съобщения, а при четене – конкретна информация в обяви, реклами, менюта и други. Могат да обменят информация по познати теми от всекидневието, да пишат кратки бележки и съобщения и да водят обикновена лична кореспонденция.

Изпит за ниво В1: След успешно положен изпит курсистите получават сертификат за владеене на езика на ниво В1. Те могат да разбират при слушане същественото от познати теми и основната информация от радио и телевизионни предавания, а при четене да разбират текстове с често употребявана всекидневна и професионална лексика. При говорене могат да се справят с различни ситуации, свързани с ежедневието, да описват преживявания, да аргументират мнения и да разказват случки и събития. Те могат да водят лична кореспонденция и да съставят свързан текст.

Преценете кое ниво искате да достигнете и се запишете на курс по немски език в „Алианс”!


 Пълна програма на обучението по немски в Алианс

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК