Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Запишете своето дете в предучилищна възраст или вашият тийнейджър на летен курс по италиански. Или пък вие се запишете на курс по италиански за начинаещи.

Програмите на курсовете са приятни, съобразени с възрастовите групи, нивото, на което владеят езика и техните интереси. 

Индивидуалното обучение в Алианс е съобразено изцяло с желанието и целите на клиента. Обучението се планира според желаната от курсиста честота и продължителност на учебните занятия.

Преподавателите на езикова школа „Алианс” се запознават с нивото на знаене на езика на вашите служители. Установяват какви са техните нужди, необходимостите на бизнеса и вашите цели. След това изготвят специално за вас учебна програма, по която ще протича обучението.

Курсове по италиански език за служители на фирми се извършват по месторабота или в сградата на Алианса в удобно за тях време.

Курсовете по италиански език за възрастни се преподават в нива А1 до С2 по системата за обучение “Progetto italiano 1, 2, 3, която съдържа дискове с оригинални текстове за слушане, записани от актьори и преподаватели, чиито роден език е италианският, учебник с текстове и граматически обяснения и тетрадка с упражнения.

Курсовете за подходящи за ученици от подготвителен осми клас нагоре, които учат италиански език в училище.

Попитайте за повече подробности в канцеларията на „Алианс” и запишете детето си.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2020 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК