Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

 

Ще получа ли някаква отстъпка за обучението ако имам записани в Алианс две или повече деца (или членове на семейството)?

За две деца или втори член на семейство се прави 10% отстъпка от таксата за всеки един. При трето дете обучението е безплатно (100% отстъпка), като се плащат само учебниците.


 

Как мога да разбера за кое ниво съм?

Трябва да направите входящ тест. Това може да стане в рамките на всеки работен ден на Алианса от 8:30 до 16:00 часа в централната сграна на ул. "Капитан Андреев" № 1. Цената на входящия тест е 12 лв. с вкл. ДДС.


 

Кога и колко често се провеждат занятията в Алианс?

За забавачката и предучилищния курс посещенията са три пъти в седмицата. От първи до единадесети клас - посещенията са два пъти в седмицата. Вечерните курсове се провеждат също два пъти седмично.


От колко годишна възраст започва обучението в Алианс?

Детето трябва да има навършени 4 години.


 

При изучаване н адва или повече езика ползва ли се отстъпка?

Да. За обучението по втори чужд език се прави отстъпка в размер на 10%.


 

Предлагатели подготовка за изпитите FCE, CAE, CPE, IELTS?

Да. Подготовката, която предлагаме за сертификатните изпити е на много високо ниво.


 

Предлагате ли корпоративно обучение?

Да. Предлагаме Курсове по английски език за корпоративни клиентиКурсове по немски език за корпоративни клиентиКурсове по испански език за корпоративни клиенти и Курсове по руски за корпоративни клиенти. Повече информация можете да получите в администрацията на Алианс.


 

На колко вноски се заплащат таксите?

Таксите за ученицеските курсове до седми клас се заплащат на четири вноски, за седми клас - на три вноски, за осми, девети, десети и единадесети клас - на две вноски. Вечерните курсове се заплащат изцяло при записването.


 

Защо трябва да се явя на изпит на Кеймбридж и да получа международен сертификат?

Изпитите на Кеймбридж, които са световно признати от над 20 000 университета, работодатели и правителствени организации, предоставят възможност за по-високо образование и по-добро професионално реализиране. Какво представляват тестовете на Кеймбридж прочетете в специализирания ни сайт за сертификатна подготовка.


 

Защо трябва да се явя на изпит на Пиърсън и да получа международен сертификат?

Pearson е водещата световна компания в сферата на образованието, която обединява повече от 100 образователни и издателски имена – Longman, The Financial Times, Penguin, Prentice Hall, Allyn & Bacon, Addison–Wesley и Edexcel. Сама по себе си, Edexcel е най-голямата организация за провеждане на изпити и оценяване във Великобритания. Какво представляват тестовете на Пиърсън прочетете в специализирания ни сайт за сертификатна подготовка.


 

Защо трябва да се явя на изпит на Гьоте – институт и да получа международен сертификат?

Алианс предлага на изучаващите немски език в ученическите групи подготовка и възможност за участие в изпитите на Гьоте-институт за младежи съответно за нивата А1, А2 и В1. Изпитите Fit in Deutsch 1, Fit in Deutsch 2 и Goethe-Zertifikat B1 се организират при наличието на група от поне 10 кандидата и се провеждат на място в една от сградите на Алианс. Какво представляват изпитите на Гьоте институт прочетете в специализирания ни сайт за сертификатна подготовка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК