Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Алианс е най-престижната езикова школа с повече от 80-годишна история

Стотици хиляди столичани са преминали през езиковите зали на „Алианс“, сред които десетки интелектуалци, научни работници, дипломати, хора от всички сфери на бизнеса. В този смисъл, Алианс играе водеща роля в духовното и културно формиране на софиянци.

И днес „Алианс“ продължава да бъде най-добрият езиков център за изучаване на чужди езици в България, признат като бързоразвиващ се, иновативен и клиентски ориентиран, който годишно обучава стотици деца и възрастни.

Алианс е член на най-голямата училищна общност в страната Pearson Longman Schools Society. Алианс е оторизиран подготвителен център за изпитите на Кеймбридж.

Основната ни цел е постигане на качествено образование, отговарящо на европейските стандарти и даващо възможност на младите хора в България да станат активни участници в процесите протичащи в Европа и света.

Алианс е единствения отворен изпитен център на PEARSON JETSET LCCI (London Chamber of Commerce and Industry International Qualifications). Това се са Международни квалификации на Лондонската търговскo-индустриална камара. Изпитите са създадени преди повече от 100 години и са признати в над 80 държави. Сертификатите на LCCI IQ в различни области (език, бизнес и туризъм) гарантират висока конкурентноспособност по цял свят както при кандидатстване в университети, така и пред работодатели. Всички изпити се провеждат в центровете на LCCI на определени сесии.

Алианс е партньор на Гьоте-институт.

Обучението на възрастни по различните езици е в шест нива по най-разнообразни съвременни системи, в желаната от вас интензивност и желаното от вас време.

Учебните системи по различните езици съответстват на Европейските нива, завършилите успешно получават безплатен сертификат след полагане на краен изпит.

Алианс предлага възможност на курсистите си да избират от голяма палитра езикови курсове по английски, немски, френски, италиански, руски и испански

Допълнителна информация

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК