Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Учениците от училищата по култура, на територията на гр. София, могат да ползват преференциални условия с 20% отстъпка от таксата за обучение за годишните ни или летни програми.

Целта ни е да допринесем за повишаване на езиковите компетенции на учениците от училищата по култура и да дадем допълнително предимство на младите творци за бъдещото им кариерно развитие.

Съгласно Препоръката на Съвета на Европа всеки има право на достъп до качествено и приобщаващо образование, обучение и учене през целия живот, с цел да поддържа и придобива умения, които му дават възможност да участва пълноценно в обществото и успешно да осъществява преходи на пазара на труда.

Насърчаването на развиването на компетентности е една от целите на визията за европейско пространство за образование, в което да може да се използва напълно потенциалът на образованието и културата като движеща сила за създаването на работни места, социална справедливост и активно гражданско участие.

Като основна препоръка към държавите-членки на ЕС е набелязано повишаването на нивото на езиковите компетентности, както на официалния, така и на други езици, и подпомагане на учащите да изучават различни езици, които имат значение за техните професионални и жизнени условия и могат да допринесат за трансграничната комуникация и мобилност.

При записване, удостоверете с ученическа карта или бележник, че детето е ученик в училище по култура.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК