Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Уважаеми родители, скъпи курсисти,

Във връзка с т.4 от Заповед № РД-01-677/25.11.2020 г. , на Министъра на здравеопазването, считано от 23.30 часа на 27.11.2020 г. до 21.12.2020 г. се „преустановяват присъствените групови занятия в езикови центрове, образователни центрове и други обучителни центрове и школи, организирани от юридически и физически лица“.

Обучението на всички групи, от децата в забавачка и предучилищен курс, до курсовете за сертификатна подготовка и курсовете за възрастни продължават в познатите ви вече виртуални класни стаи.

В случай на затруднения или проблеми от технически характер, моля свързвайте се с административните специалисти в Алианс – г-жа Антонова или г-жа Алмишева.

Скъпи приятели,

Благодарим ви от сърце за доверието и подкрепата! Преминаваме през трудни времена! Образователната система е изправена пред изключително предизвикателство.

Всички ние, учители, ученици и родители, надявам се да сме обединени в една обща кауза, а именно качественото образование на нашите деца!

Сигурна съм, че заедно ще преминем и през това!

Бъдете здрави и се усмихвайте, въпреки несгодите!

Искрено ваша!

Соня Желева

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК