Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

От 18-ти април до 28-ми юни, за всички ученически курсове.

60 лв. отстъпка при записване и заплащане на първа учебна такса;

120 лв. отстъпка при записване и заплащане на цялата годишна такса.

Скъпи приятели, напомняме че от 1-ви август, централният офис на Алианс ще бъде с нов адрес: пл.“България“№1, малкото НДК, сграда ПРОНО.
Вход за административния отдел от бул. „Витоша“.

„Езиков и изпитен център Алианс“ повече от 85 години е водеща образователна институция в сферата на чуждоезиковото обучение. Големият брой учебни часове за една учебна година, най-новите и съвременни учебни системи и конкурентните ни цени ни правят предпочитано място за изучаване на чужди езици.

Алианс е подготвителен център на Кеймбридж, удостоен със ЗЛАТЕН СТАТУТ от Британски съвет и за трета поредна година получава приз ALLIANCE PROFICIENCY за най-много ученици явили се и получили отлични резултати на най-високото ниво С2 на университета Кеймбридж.

Тази година Алианс получи нова, престижна награда от конкурса на b2b Media - Employer Branding Awards за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд! Алианс е обявен и за компания на годината през 2016 г. за „ТРАДИЦИИ, КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ”. Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady” и Business Lady Club.

През 2017 година най-новата ни инициатива, наречена „Алианс и Партньори“, беше оценена и наградена в третото издание на Годишните награди на b2b, на които бяха отличени иновативни бизнеси, талантливи предприемачи и социално-отговорни кампании. Чрез най-новата ни програма  „Алианс и Партньори“, много фирми и компании от държавния и частния сектор имат възможност да разширят пакета от придобивки и привилегии за своите служители, семейства и деца, а именно езиково обучение от най-високо ниво със специални отстъпки за членовете на програмата. "Алианс и партньори"е естествено продължение на социалните пакети, които предлагаме за нашите клиенти – отстъпка от по 10% за две деца от едно семейство, а третото се обучава с 95% отстъпка. Семейни отстъпки – за двама души от едно семейство, за родител и дете и много други.

След изтичане на промоционалния период, може да ползвате:

- 10% отстъпка при две деца;
- Трето дете от едно семейство се обучава при 95% отстъпка;
- 10% отстъпка при двама души от едно семейство;
- 10% за студенти;
- 10% отстъпка с програма „Алианс и Партньори“

Следете сайта за допълнителна информация за „Ден на отворени врати“ и други предстоящи отстъпки и бонуси!

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2020 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК