Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Много софийски училища в приема си за първи клас приемат като преимущество обучението по език в предучилищна възраст в Алианс. Големият хорариум (брой учебни часове) за една учебна година и ранното ограмотяване още в предучилищна възраст дават на децата ви отличен старт в първи клас. Всяка година издаваме десетки служебни бележки със съответния хорариум, които да послужат при кандидатстване в 1-ви клас.

Събеседването с децата, кандидатстващи за забавачка и предучилищен курс за новата учебна 2019-2020 година ще се проведе на 19 април, 10 май и на 17 май 2019г., от 9.00 до 13.00 на посочените дати.

За целта е необходимо да попълните заявление за събеседване, което да депозирате в административния отдел на Алианс или да го изпратите попълнено на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и да запишете предварително час за събеседване с Вашето дете, лично или на посочените телефони в сайта ни. Събеседването е на български език. Не е необходима предварителна подготовка за него.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2020 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК