Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

На 19 април 2017 г. на пищна церемония в хотел Хилтън, София бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА 2016” за трета поредна година. Официалната церемония беше инициирана и организирана от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady” и Business Lady Club. Партньори на награждаването бяха Българска търговско-промишлена палата, Български форум на бизнес лидерите, Български съвет за устойчиво развитие, Северноамериканско-българска търговска камара, Италианска Търговска Камара в България, Двустранна Търговска Камара България-Румъния и Българска асоциация за управление на хора.

Общо 18 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал; повишаване качеството на предлагания продукт или услуга; конкурентоспособност и иновации; устойчиво развитие; ноу-хау; ефективен и иновативен мениджмънт; внедряване на нови технологии; прилагане на успешни бизнес практики; позициониране на чужди пазари; социална отговорност; позитивен обществен имидж.

В категория ОБРАЗОВАНИЕ бяха отличени три образователни институции – Езиков и Изпитен център АЛИАНС получи награда за „ТРАДИЦИИ, КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В ЧУЖДОЕЗИКОВОТО ОБУЧЕНИЕ”.

Официални гости на церемонията бяха д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители към КНСБ, която връчи наградите на ЕСПА и АЛИАНС. Цветан Симеонов, председател на Българска търговско-промишлена палата връчи приза на ФОКУС, а доц. д-р Светла Янчева, заместник-министър на земеделието и храните връчи отличията на ПРЕСТИЖ 96 и БОР ЧВОР.

На церемонията присъства още Любомир Ганчев, заместник-министър на икономиката – той връчи наградите в категориите ИНОВАЦИИ и ИКОНОМИКА И МЕНИДЖМЪНТ. Арх. Борислав Игнатов, председател на Управителния съвет на Камара на архитектите в България пък официално поздрави и награди „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ” АД. Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите връчи приза на ВУЗФ и QUEISSER PHARMA BULGARIA, а арх. Весела Вълчева-МакГий, председател на Управителния съвет на Български Съвет за Устойчиво Развитие връчи отличието на „ЕН АР КОНСУЛТ” ЕООД и ХОТЕЛ „МАРИНЕЛА” СОФИЯ. Д-р Марияна Симеонова, изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по трансплантация имаше удоволствието да връчи приза на ТЪКАННА БАНКА „FUTURE HEALTH”.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2018 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън