Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Скъпи приятели, имаме удоволствието да ви съобщим, че от 2015 година, Алианс е сертифициран като EXAM PREPARATION CENTRE FOR CAMBRIDGE ENGLISH EXAMS.

Алианс работи от много години в тясно сътрудничество с Британски съвет и програмата ADDVANTAGE по подготовка за изпитите на университета Кеймбридж (University of Cambridge English Language Assessment Examinations) – FCE, CAE, CPE, IELTS.

В дългогодишната си история Алианс е подготвил огромен брой курсисти, които са получили сертификатите си на Кеймбридж с отлични резултати.

От следващата година и нашите малки възпитаници ще имат възможността да се подготвят за детските нива на Кеймбридж – Starters, Movers, Flyers, KET, PET и да се явят на място при нас за удостоверяване степента на владеене на езика.

Повече от десет години Алианс e отворен изпитен на PEARSON JETSET LCCI.

Алианс очаква съвсем скоро да получи правата за сертифициран изпитен център и на PEARSON TEST OF ENGLISH.

Разнообразието от изпити, които ние като ЕЗИКОВ И ИЗПИТЕН ЦЕНТЪР предлагаме е ясно доказателство за това, че ние непрекъснато се развиваме и сме коректен и надежден партньор за нашите клиети.

По този начин курсистите ни, независимо от възрастта, имат възможността при завършване на всяко едно езиково ниво да получат оригинален езиков сертификат в съотвествие с нивата на Общоевропейската езикова рамка.

Следете сайта и фейсбук страницата ни за повече информация относно изпитите, които Алианс провежда, като Езиков и Изпитен Център.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2021 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК