Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Нова форма за обучение в Алианс от следващата учебна година - 2014/2015 г.

Езикова школа "Алианс" предла дългосрочни и краткосрочни програми за изучаване на английски, френски, немск, италиански, испански и руски език съгласно Европейската езикова рамка. Алианса е единственият езиков център, в който се организират курсове за деца от предучилищна възраст до 11 клас. Редовно огранизираме и езикуви курсове за деца в Австрия по немски или английски език.

В продължение на 80 години Езиков център Алианс е номер едно в сферата на чуждоезиковото обучение. Единственото различно е адресът.

Ако имате малко дете на възраст от 3 до 5 години и искате квалифицирани педагози да се погрижат за обучението и възпитанието му, Алианс има точното решение за Вас.

 

Ние Ви предлагаме:

  • Полудневно обучение за Вашите малки деца на достъпни цени!
  • Езикова подготовка по английски, немски или френски език съчетано с развиване на различни умения и компетенции на децата, които биха били полезни в предучилищна и училищна възраст, а именно: интерактивни упражнения за развиване на наблюдателност и съобразителност, на фината моторика, часове по изкуство, часове по музика, часове за игри.
  • Езиковата подготовка е разделена на теми, като обхваща разнообразна лексика
  • Стихчетата и песничките са забавен начин за затвърждаване на материала
  • В програмата са включени три тържества, които да илюстрират пред родителите успеваемостта на децата
  • тържество за Коледа
  • тържество за празника на майката и пролетта
  • тържество за края на учебната година.

Възползвайте се от нашето предложение и за учебната 2014/2015 година.

За да кандидатствате при нас е необходимо да подадете заявление в касата на Алианса и да удостоверите възрастта на Вашето дете. Ще бъде проведено събеседване с всяко дете по график. Направете го навреме, преди изчерпване на местата за групите!

Алианса е езиков център с дългогодишен опит в обучението и възпитанието на деца. При нас работят висококвалифицирани преподаватели по различни езици, които ще въведат децата Ви в света на чуждоезиковото обучение. Нашите музикални педагози, възпитаници на Музикалната академия, не само ще накарат децата да заобичат музиката, но и ще превърнат обучението по език в истинско удоволствие. Ни предлагаме една успешна и изпитана през годините практика, доверете ни се.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2024 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК