Езиков и изпитен център

 02 988 23 49  |   02 988 02 38

facebook

Много софийски училища в приема си за първи клас приемат като преимущество обучението по език в предучилищна възраст в Алианс. Големият хорариум (брой учебни часове) за една учебна година и ранното ограмотяване още в предучилищна възраст дават на децата ви отличен старт в първи клас. Всяка година издаваме десетки служебни бележки със съответния хорариум, които да послужат при кандидатстване в 1-ви клас.

Скъпи приятели,

Щастливи сме да Ви съобщим, че от 1 август 2019 г., централният офис на Алианс ще се премести в административната сграда на НДК, позната като Малкото НДК или ПРОНО.

Адресът е: площад „България“№1. Учебните зали ще бъдат във високата сграда, етаж трети с вход от страната на бул. Пенчо Славейков, а администрацията - до Пощенска банка, (ниското тяло на ПРОНО), с вход откъм бул. Витоша. Филиалът ни на бул.“Мария Луиза“ 45, продължава дейността си, както досега.

Учебната 2018/1019 година ще завърши на познатото място в кв. Лозенец. Летните ни курсове ще се провеждат също в Лозенец, на ул. „Капитан Андреев“№1. Записването и регистрацията за новата учебна година ще започне също на „Капитан Андреев“№1.

Следете сайта за начало на регистрацията и промоционалните срокове за записване за летни курсове и курсове за следващата учебна година!

Скъпи приятели,

Уведомяваме ви, че във връзка с предстоящият национален празник 3-ти март, дните 2-ри, 3-ти и 4-ти март ще бъдат неучебни и неработни дни за Алианс!

Щастливи сме да споделим!

Алианс с нова, престижна награда от конкурса на b2b Media - Employer Branding Awards.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!

Скъпи приятели, Във връзка с регистрацията за новата сесия на изпитите Кеймбридж, даваме възможност за допълнителни часове подготовка само по формата на изпитите.

Подготвителните курсове ще се провеждат в няколко последователни недели. Учениците ще бъдат въведени в симулация на изпитна ситуация, ще отработят елементите на изпита, ще получат ценни съвети как да се справят така, че да получат отлични резултати.

 

Алианс подготвя отлично своите курсисти и те постигат забележителни резултати на изпитите на университета Кеймбридж.

За поредна година получаваме отличие от Британски съвет! Злато за Алианс!

Алианс е шампион в най-високото ниво на Европейската езикова рамка – PROFICIENCY, за най-голям брой ученици явили се и постигнали отлични резултати на този труден изпит.

Браво на колегите и на учениците! Благодарим, скъпи родители, че поверихте вашите деца в ръцете на преподавателите от Алианс!

Занимания по интереси, разходки в парка, интерактивни игри.

От 1-ви до 5-ти април. От 8.30 до 17.30 часа. Цена 120 лв. При две деца от едно семейство, всяко получава по 5% отстъпка. Група се сформира при минимум 4 деца.

Родителите е необходимо да осигурят закуски и обед на детето.

Езиков център Алианс, с ново, неустоимо предложение за вас! Само през Февруари - "Алианс пакет за двама", защото "Светът е за двама" :).

За цяло езиково ниво в Алианс, за курсове по английски, немски и испански език, с начало месец март. Курсовете са подходящи за гимназисти, студенти и възрастни!

Във връзка с предстоящата лятна сесия на изпитите на Кеймбридж, Алианс, в качеството си на подготвителен център, Ви уведомява за датите, цените и крайния срок за регистрация в нашия централен офис на ул. „Капитан Андреев“ №1 в кв. Лозенец.

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и с обявената грипна ваканция за всички училища в София, Алианс отменя учебните занятия за всички детски и ученически курсове (от забавачка до 12 клас), считано от 28-ми януари (понеделник) 2019 г., до 5-ти февруари (вторник) 2019 г.

На 26-ти и 27-ми януари занятията няма да се отменят. Курсовете за възрастни ще се провеждат по познатия график.

Занятията за учениците ще се възобновят от 6-ти февруари (сряда) 2019 г.,с програма за 2-ри учебен срок.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ | ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички права запазени. (с) 2019 Езиков център АЛИАНС

уеб дизайн: Уебвижън

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на "бисквитки".
Прочете повече ОК